Over ons

De muziekdocente van Muziek in de Klas is Annemarie Kosse. Zij is in 2006 afgestudeerd voor de Opleiding Docent Muziek aan het conservatorium te Zwolle. Direct na haar afstuderen is ze enthousiast begonnen met lesgeven en heeft tegelijkertijd de opleiding Creatieve Therapie Muziek gedaan aan de HU te Amersfoort waarvoor ze in 2010 is afgestudeerd.
 
Naast het lesgeven is Annemarie een docente die zich graag ontwikkelt. Zo volgt ze met grote regelmaat extra cursussen om zich verder te ontwikkelen. In de zomer van 2012 heeft zij een zomercursus voor uitvoerend fluitisten gevolgd in Diekirch, Luxemburg. Deze cursus werd georganiseerd door de bekende fluitist Carlo Jans. Tijdens deze zomercursus heeft ze les gehad van meerdere bekende en goede fluitisten van over de hele wereld en heeft ze meerdere concerten gegeven.
Tevens heeft ze in de zomer van 2012 een cursus gevolgd voor dwarsfluit docenten, georganiseerd en gegeven door Wieke Karsten. Bij deze zomercursus kwam het geven van fluitles aan bod, maar ook de werking van de hersenen en de manier van leren van kinderen. Uiteraard met de koppeling naar muziekles.


Muziekindeklas.eu is onderdeel van Flutastic. 
Voor een uitgebreidere biografie en CV kunt u kijken op de website www.flutastic.nl